Φλάντζα

Φλάντζα

Φλάντζες χρησιμοποιούνται γενικά όταν υπάρχει μια σύνδεση με βαλβίδες, στη γραμμή εργαλείων ή/και σύνδεση με ακροφύσια εξοπλισμός είναι απαραίτητη. Εξαρτήματα φλάντζα γενικά περιλαμβάνουν πατώντας δύο επιφάνειες να είναι ι

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ειδικό χάλυβα Huitong Co, Ltd είναι ένα διάσημο Κίνα φλάντζα κατασκευαστής και προμηθευτής, εξοπλισμένα με παραγωγικό εργοστάσιο και εταιρεία και ως επαγγελματική φλάντζα εξαγωγέας και πωλητής, σας περιμένουμε πάντα να αγοράσουν και της Πρατήρια Οίνου υψηλής ποιότητας φλάντζες, σφυρήλατων, διοχέτευση προσαρμογή φλάντζα, φλάντζα χάλυβα άνθρακα, ανοξείδωτο χάλυβα φλάντζες από το εργοστάσιο μας.

Φλάντζες χρησιμοποιούνται γενικά όταν υπάρχει μια σύνδεση με βαλβίδες, στη γραμμή εργαλείων ή/και σύνδεση με ακροφύσια εξοπλισμός είναι απαραίτητη. Εξαρτήματα φλάντζα γενικά περιλαμβάνουν πατώντας δύο επιφάνειες που θα ενταχθεί στενά μαζί, με τη βοήθεια νηματοποιός βίδα, σφήνες, σφιγκτήρες, ή άλλα μέσα εφαρμογής υψηλές συμπιεστικές δυνάμεις. [16] συχνά, ένα λάστιχο, συσκευασίας ή ένα O-ring εγκαθίσταται μεταξύ τις φλάντζες για να αποτρέψετε τη διαρροή, αλλά μερικές φορές είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα ειδικό γράσο ή τίποτα καθόλου, αν οι επιφάνειες Ένωσης σχηματίζονται ακριβώς. Φλάντζες έχουν σχεδιαστεί για τις ακόλουθες ειδικότητες πίεση: 150 lb, 300 lb, 400 λίβρες, 600 lb, 900 lb, 1500 lb και 2500 lb ή 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar και 150 μπαρ. Διάφοροι τύποι συζευκτήρων είναι διαθέσιμες ανάλογα με τον τύπο από τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά τους. Τα παρακάτω είναι οι τύποι συζευκτήρων που χρησιμοποιούνται γενικά στις σωληνώσεις. Αυτές οι φλάντζες είναι διαθέσιμες με διαφορετικό προσανατολισμό όπως υπερυψωμένο πρόσωπο, επίπεδη τα αντιμετωπίζουν, κοινή πρόσωπο δακτύλιος κλπ.

Τύπο φλαντζών είναι όπως κατωτέρω:

Slip-φλάντζες, τυφλές φλάντζες, αγκαλιά κοινού φλάντζες, φλάντζες λαιμών συγκόλλησης, πλάκα φλάντζα, υποδοχή φλάντζες συγκόλλησης, βιδωτές φλάντζες.

Κλίσεων για φλάντζες είναι γλίστρησε πάνω από το σωλήνα και στη συνέχεια συγκολλημένο από τόσο εντός όσο και εκτός, να παρέχουν επαρκή αντοχή και την πρόληψη της διαρροής. Φλάντζα αυτό χρησιμοποιείται αντί συγκόλλησης λαιμό από πολλούς χρήστες λόγω του χαμηλότερου κόστους και, επίσης, το γεγονός ότι απαιτεί λιγότερη ακρίβεια κατά την κοπή σωλήνων σε μήκος.

Τυφλές φλάντζες δεν χρειάζεται ένα άντεξε και χρησιμοποιούνται για να κλείσει ένα σύστημα σωληνώσεων ή υποτελής άνοιγμα. Ο σχεδιασμός επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε υποτελής ή σύστημα σωληνώσεων προς τον σκοπό της επιθεώρησης. Μπορεί να παρασχεθεί με ή χωρίς κόμβους κατά την επιλογή του κατασκευαστή.

Συγκόλλησης λαιμό συζευκτήρων σχεδιάζονται για να συνδεθούν με ένα σύστημα σωληνώσεων από πισινό συγκόλλησης. Είναι ακριβά λόγω τον μακρύ λαιμό, αλλά είναι προτιμότερο για μεγάλες καταπονήσεις στο σωλήνα, τη μείωση του στρες εφαρμογές. Στο λαιμό, ή το διανομέα, μεταδίδει στρες συγκέντρωση στη βάση της φλάντζας. Τη σταδιακή μετάβαση του πάχους από τη βάση του διανομέα στο πάχος του τοίχου στο πισινό συγκόλλησης παρέχει σημαντική ενίσχυση της φλάντζας. Αναταράξεις και διάβρωση μειώνονται λόγω του ταιριάσματος άντεξε το μέγεθος του σωλήνα και φλάντζα.

Υποδοχή φλάντζες είναι παρόμοια με μια ολίσθηση στις φλάντζες στο περίγραμμα, αλλά τον αυλό είναι αντι-βαριέται να δεχτεί το σωλήνα. Η διάμετρος τον αυλό που απομένει είναι το ίδιο με την εσωτερική διάμετρο του σωλήνα. Μια συγκόλληση φιλέτο γύρω από την πλήμνη της φλάντζας αποδίδει τη φλάντζα στο σωλήνα. Μια προαιρετική διάστημα συγκόλλησης μπορεί να εφαρμοστεί σε εφαρμογές υψηλής καταπόνησης. Η μεγαλύτερη χρήση του είναι στο σύστημα υψηλής πίεσης, όπως υδραυλικά και ατμού γραμμές.

Η κοινή αγκαλιά φλάντζα και πάλι είναι παρόμοια με μια ολίσθηση φλάντζα, αλλά έχει ακτίνα στη διασταύρωση της τον αυλό και φλάντζα προσώπου για να φιλοξενήσει μια αγκαλιά τέλος στελεχών. Το πρόσωπο στο τέλος στέλεχος σχηματίζει φλάντζα προσώπου της φλάντζας. Εφαρμογές της είναι όπου τμήματα της συστήματα σωληνώσεων πρέπει να αποσυναρμολογηθούν γρήγορα και εύκολα για τον έλεγχο ή αντικατάσταση.

Βαθμού και υλικό

ASTM A182 F304, F304L, F316, F316L, F321, F347, 316, 316 L, 321, 310S, 904 L, S31803, F51.

Από τον τύπο φλαντζών

Slip-φλάντζες, τυφλές φλάντζες, αγκαλιά κοινού φλάντζες, φλάντζες λαιμών συγκόλλησης, πλάκα φλάντζα, υποδοχή φλάντζες συγκόλλησης, βιδωτές φλάντζες

Πρότυπο φλάντζα

GB, JIS, BS, DIN, ANSI

Προδιαγραφή

1/8", 1/4", 3/8", 1/2", 3/4", 1", 1-1/4", 1-1/2", 2", 2-1/2", 3", 4", 6".

Βαθμολογίες πίεση

Κατηγορία: 150, 300, 400, 600, 900, 1500, 2500.

PN: 6, 10, 16, 25, 40, 64, 160, 5K - 40K.

Επιφάνειας σφράγισης

FF, RF, LJ, FM, R.T.J, R.J.

Εφαρμογή:

Η φλάντζα ανοξείδωτου χρησιμοποιείται ευρέως στη σύνδεση του αγωγού σε πετρελαίου, χημικών, δύναμη, αερίου, νερού, σωληναγωγούς, πρώην θερμότητας-changer, ναυπηγική βιομηχανία, κατασκευή.

Βαλμένη φλάντζα συνδέσεις τείνουν να είναι πιο ογκώδης από άλλες συνδέσεις, αλλά μπορεί να εκτελέσει καλά σε απαιτητικές εφαρμογές, όπως μεγάλες πόσιμου νερού και τα συστήματα της υδροηλεκτρικής ενέργειας.

Που σχετίζονται με την αναζήτηση: Φλαντζών χάλυβα φλάντζα σωλήνων τοποθέτηση φλάντζα, φλάντζα χάλυβα άνθρακα, από ανοξείδωτο χάλυβα φλάντζα, φλάντζα αερίου, πετρελαίου φλάντζα, ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΧΑΛΥΒΔΙΝΕΣ, λάδι σωλήνα φλάντζα, Συρταρωτό συγκολλητούς φλάντζα, έτσι φλάντζα, RF έτσι φλάντζα, συγκολλητούς λαιμό φλάντζα, συγκολλητούς-λαιμό φλάντζα, φλάντζα WN WN RF φλάντζα, WNF φλάντζα, φλάντζες LJ, LJF φλάντζα, LJF φλάντζες, θ φλαντζών, θ φλαντζών, TH με σπείρωμα φλάντζες, Socket συγκολλήσεων φλάντζες, ΝΔ φλάντζες, Socket συγκολλήσεων SW φλάντζες , διοχέτευση προσαρμογή φλάντζες, Socket συγκολλήσεων Συζευκτήρες σωλήνα, πλάκα φλάντζα, PT φλάντζες, ενωμένο στενά πιάτο φλάντζες, Φλάντζες χαλύβδινες, ανοξείδωτες Φλάντζες.


Ένα ζευγάρι:Περίβλημα σωλήνων πετρελαίου Επόμενη:180 μοιρών αγκώνα

Εξεταστική