Φλάντζα από ανοξείδωτο χάλυβα WN, SO, RF, BL

Φλάντζα από ανοξείδωτο χάλυβα WN, SO, RF, BL

Η φλάντζα ονομάζεται επίσης φλάντζα ή φλάντζα. Η φλάντζα είναι ένα μέρος που συνδέει το σωλήνα με τον σωλήνα και συνδέεται με το άκρο του σωλήνα. Υπάρχουν τρύπες στη φλάντζα και οι κοχλίες κάνουν τις δύο φλάντζες καλά συνδεδεμένες. Η φλάντζα σφραγίζεται με μαξιλάρια. Σύνδεση με φλάντζα με κοχλιωτή σύνδεση (σύνδεσμος καλωδίου) με φλάντζα και συγκολλημένη φλάντζα.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

304 και 316 φλαντζών από ανοξείδωτο χάλυβα σε πολλούς τύπους και μεγέθη. Επιλέξτε από φλάντζες από ανοξείδωτο σωλήνα όπως: φλάντζες από ανοξείδωτο χάλυβα, φλάντζες από ανοξείδωτο χάλυβα, ανοξείδωτες φλάντζες, ανοξείδωτες φλάντζες, ανοξείδωτη ολίσθηση σε φλάντζες πλάκας, φλάντζες συγκόλλησης με πρόσθια όψη, ενισχυμένες φλάντζες με πρόσθια όψη, ανυψωμένες φλάντζες προσόψεως προσώπου. Διαθέτουμε επίσης μια σειρά από σιδερένιες φλάντζες και τσιμούχες σε διάφορα υλικά, όπως καουτσούκ, μη αμίαντο και τεφλόν. Φλάντζες από ανοξείδωτο χάλυβα.


Πρότυπο :

ASTM A182 / A182M - 18 EL 1092 .....

Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Τύποι:

Συγκόλληση λαιμού - Slip-On - Πρίζα συγκόλλησης - Σπείρωμα - Τυφλός - RTJ - Σύνδεσμος Lap - Back-Up - Μείωση - Orifice ..


Μεγέθη:

1/2 "- 36" + Στρωτήρες: S / 5s - XXS


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

βαθμολογίες πίεσης:

150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb και 2500 lb ή 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar και 150Bar.


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φλαντζών ανάλογα με τον τύπο των κατασκευαστικών χαρακτηριστικών τους. Τα παρακάτω είναι τύποι φλαντζών που χρησιμοποιούνται γενικά στις σωληνώσεις. Αυτές οι φλάντζες είναι διαθέσιμες με διαφορετικές όψεις όπως το ανυψωμένο πρόσωπο, την επίπεδη όψη, την επιφάνεια του δακτυλίου κλπ.


Ένα ζευγάρι:Ανοξείδωτο χάλυβα σωλήνα διαρρύθμιση Επόμενη:ASTM A240 316L ανοξείδωτο χάλυβα Strip πηνίο

Εξεταστική