Σταυρός σωλήνων

Σταυρός σωλήνων
Chat Now
Λεπτομέρειες προϊόντος

Οι διασταυρούμενοι σύνδεσμοι ονομάζονται επίσης τερματικές συνδέσεις. Εάν μια γραμμή διακλάδωσης περνάει εντελώς μέσω ενός μπλουζάκι, το εξάρτημα γίνεται ένα σταυρό. Ένας σταυρός έχει μία είσοδο και τρεις έξοδοι, ή αντίστροφα. Συχνά έχουν άκρα υποδοχών με συγκολλημένα διαλύματα ή θηλυκά άκρα με σπείρωμα.

Τα εγκάρσια εξαρτήματα μπορούν να προκαλέσουν τεράστια πίεση στο σωλήνα καθώς μεταβάλλονται οι θερμοκρασίες, επειδή βρίσκονται στο κέντρο τεσσάρων σημείων σύνδεσης. Ένα τσάι είναι πιο σταθερό από ένα σταυρό, καθώς το tee συμπεριφέρεται σαν σκαμπό με τρία πόδια, ενώ ένας σταυρός συμπεριφέρεται σαν τετράπλευρο σκαμνί. (Γεωμετρικά, "οποιαδήποτε 3 μη κολλινευτικά σημεία ορίζουν ένα επίπεδο" έτσι τα 3 πόδια είναι εγγενώς σταθερά.) Οι σταυροί είναι συνηθισμένοι στα συστήματα καταιωνιστήρων πυρκαγιάς, όπου οι πιέσεις που προκαλούνται από τη θερμική διαστολή δεν είναι γενικά θέμα, αλλά όχι στις υδραυλικές εγκαταστάσεις επιπλέον κόστος σε σύγκριση με τη χρήση δύο τμημάτων.

Η Htongsteel έχει αναδειχθεί ως ο κορυφαίος πάροχος λύσης για όλες τις απαιτήσεις σας για σωληνώσεις. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς και διανομείς σωλήνων σταυρό στην Κίνα. Τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε πολλούς τομείς τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Κάθε τμήμα βρίσκεται υπό άριστη διαχείριση και πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγή, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα ποιότητας και τις άμεσες υπηρεσίες.

Μέγεθος:

Εύκολη: 1/2 "-24", συγκολλημένη: 24 "-96"

Πάχος:

SCH10-XXS


HUITONG είναι μια διάσημη Κίνα Ανοξείδωτων Σωλήνων / Σωλήνες κατασκευαστής και προμηθευτής, εξοπλισμένο με ένα παραγωγικό εργοστάσιο και την εταιρεία και ως επαγγελματικός εξαγωγέας και πωλητής σωλήνα σταυρό, είμαστε πάντα σας καλωσορίζουμε να αγοράσετε και χονδρικής υψηλής ποιότητας σωλήνα σταυρό από το εργοστάσιό μας.

Εξεταστική