Η χωρητικότητα παραγωγής χάλυβα έχει εισέλθει στην κρίσιμη περίοδο

- May 19, 2017-

Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρύθμισης, Υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου, σε συνεργασία με άλλες διυπουργικές κοινές μονάδες μελών της συνεδρίασης, να ενισχύσει το συντονισμό, να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην εκτέλεση του έργου, να προωθήσει την ανάπτυξη της Επιτροπής, το CPC Central Επιτροπή και το Συμβούλιο της Επικρατείας για την επίλυση της πλεονάζουσας ικανότητας των ρυθμίσεων λήψης αποφάσεων, την Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρύθμισης, η περιοχή να κάνει καλή δουλειά των ετήσιων στόχων στόχου αποσύνθεση και επικεντρωθεί στην εφαρμογή του έργου. Επί του παρόντος, φέτος, η προτεινόμενη μείωση της παραγωγικής ικανότητας του άνθρακα σιδήρου και χάλυβα έχει εφαρμοστεί πλήρως στις σχετικές επιχειρήσεις, τον εξοπλισμό και τα ορυχεία, για να επιτύχει μια καλή αρχή.


Μέχρι τώρα, φέτος η χώρα από την ικανότητα παραγωγής χάλυβα των 31,7 εκατομμυρίων τόνων για την ολοκλήρωση του ετήσιου στόχου του 63,4%? ένα σύνολο 68,97 εκατομμυρίων τόνων από την ικανότητα παραγωγής άνθρακα για να ολοκληρώσει το ετήσιο έργο του 46%. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία του χάλυβα σχετικά με την παραγωγική ικανότητα δεν περιλαμβάνουν την παράνομη χωρητικότητα χάλυβα. Για την "γη του χάλυβα", η περιοχή ολοκλήρωσε ουσιαστικά τις διεξοδικές εργασίες έρευνας, η έρευνα διαπίστωσε ότι η παραγωγική ικανότητα "χάλυβα" έχει διακοπεί, η τάξη της αγοράς χάλυβα έχει βελτιωθεί περαιτέρω. Προς το παρόν ενισχύουμε την εποπτεία και την επιθεώρηση για να διασφαλίσουμε ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου πριν από την πλήρη απαγόρευση της «γης του χάλυβα».


Σύμφωνα με την εξάπλωση του Συμβουλίου της Επικρατείας τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα για την επίλυση της πλεονάζουσας παραγωγικής ικανότητας και των δυσκολιών στην ανάπτυξη διυπουργικής κοινής συνάντησης αποτελούμενης από 12 ομάδες επιθεώρησης, πέρασε σε 30 επαρχίες (αυτόνομες περιοχές και δήμοι) και το Σώμα Παραγωγής και Κατασκευής του Xinjiang για τη διεξαγωγή ειδικών επιθεωρήσεων, Ελέγξτε τις 228 επιχειρήσεις σιδήρου και χάλυβα, 150 ανθρακωρυχεία.


Ο Meng Wei είπε ότι από την κατάσταση επιθεώρησης, το 2016 η χώρα από τα 400 κυβικά μέτρα και κάτω από την υψικαμίνους 39, πίσω από τη χωρητικότητα παραγωγής σιδήρου 6,77 εκατομμύρια τόνους, 30 τόνους και κάτω από τον μετατροπέα και τον ηλεκτρικό φούρνο 71, των 10,96 εκατομμυρίων τόνων. Κλείστηκε περίπου 300.000 τόνους κάτω από το μέγεθος του μικρού ανθρακωρυχείου περίπου 1500, πίσω από την ικανότητα παραγωγής άνθρακα 120 εκατομμύρια τόνους. 2016 η βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα για την εξάλειψη της παραγωγικής ικανότητας της ειδικής δράσης που διαπιστώθηκε ότι έχει πλεονάζουσα ικανότητα παραγωγής χάλυβα, έχει καταστραφεί ή σφραγιστεί όπως απαιτείται · θα πρέπει να κλείσει και η προθεσμία από τα ορυχεία άνθρακα τάξης, έχει εφαρμοστεί όπως απαιτείται για να κλείσει.


Λαμβάνοντας υπόψη το χάλυβα της Κίνας "στην παραγωγική ικανότητα" έχει εισέλθει σε ένα νέο στάδιο, η γενική πίεση για να μειωθεί σταδιακά η πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα, οι διαρθρωτικές αντιφάσεις γίνονται ολοένα και πιο εμφανείς. Για το σκοπό αυτό, ο Zhou Jianqi πρότεινε ότι η μελλοντική πολιτική "για τη χωρητικότητα" μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της "ποσότητας" των δεικτών, μέσω αυστηρής περιβαλλοντικής προστασίας για την εξάλειψη της παραγωγικής ικανότητας μη συμμόρφωσης και της αναποτελεσματικής παραγωγικής ικανότητας. αναφορά σε διεθνείς προηγμένες πρακτικές, σε συνδυασμό με προηγμένες επιχειρήσεις στο επίπεδο της τεχνολογίας των εκπομπών της Κίνας, περαιτέρω Βελτίωση των επιχειρήσεων σιδήρου και χάλυβα σε εντατικές περιοχές και βιομηχανικά έντασης τομείς των επιχειρήσεων σιδήρου και χάλυβα, τα βασικά πρότυπα απαλλαγής ρύπων? ενισχύουν τα κίνητρα για να ενθαρρύνουν τις επιχειρήσεις σιδήρου και χάλυβα να επιτύχουν καθαρές


6359427050850900556823992.png

车间外景.JPG

Σχετικά με εμάς


Η εταιρεία Htongsteel έχει αναδειχθεί ως ο μοναδικός προμηθευτής λύσεων για το σύνολο των χαλύβδινων σωλήνων, των χαλύβδινων πλακών, των χαλύβδινων ράβδων και των εξαρτημάτων των αγωγών χάλυβα. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς και διανομείς σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, από ανοξείδωτο χάλυβα πλάκα & ανοξείδωτο χάλυβα Bar στην Κίνα. Τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε πολλούς τομείς τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Κάθε τμήμα βρίσκεται υπό άριστη διαχείριση και πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγή, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα ποιότητας και τις άμεσες υπηρεσίες.


Εάν έχετε την πρόθεση να μας καταλάβετε, τότε να το καλέσετε σύντομα.
Τηλ: +86 029 89306039

Φαξ: 029-89306039


Ένα ζευγάρι:90 μοιρών αγκώνα Επόμενη:Li Yiren: Πώς να πραγματοποιήσει έξυπνη αναβάθμιση στη βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα της Κίνας