Από ανοξείδωτο χάλυβα της Γάζας

- Aug 18, 2016-

Από ανοξείδωτο χάλυβα της Γάζας

Λεπτομερής περιγραφή


Huitong ειδική Steel Co., Ltd είναι μια διάσημη Κίνας από ανοξείδωτο χάλυβα ταινία Κατασκευαστής και προμηθευτής, εξοπλισμένο με μια εταιρεία και το παραγωγικό εργοστάσιο ως επαγγελματική από ανοξείδωτο χάλυβα λωρίδα εξαγωγέας και πωλητής, σας περιμένουμε πάντα να αγοράσει και ταινίες Χονδρικό υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα, από ανοξείδωτο χάλυβα μπάντα, ιμάντα από ανοξείδωτο χάλυβα, από ανοξείδωτο χάλυβα roll, ss λουρίδα από το εργοστάσιό μας.

Htongsteel έχει αναδειχθεί ως ο κορυφαίος πάροχος λύση μία στάση για όλες τις απαιτήσεις λωρίδα από ανοξείδωτο χάλυβα. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς & διανομείς από ανοξείδωτο χάλυβα της Γάζας στην Κίνα. Τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε πολλούς τομείς τόσο στο σπίτι όσο και στο εξωτερικό. Κάθε τμήμα βρίσκονται υπό διαχείριση τέλεια και πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής έτσι ώστε να προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και άμεση εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας.

Βαθμός και ποιότητα διαθέσιμο:

Ωστενιτικοί: 201, 301, 302, 304, 304 L, 305, 309, 310, 316, 316 L, 321.

Φερριτικούς: 430, 430li, 434, 444.

Διπλής όψης: 2304, 2205, 2507.

Μαρτενσιτικούς: 410, 440A.

Βροχής σκλήρυνσης κατηγορίες: A286, είμαι 350.

Προδιαγραφή:

Πάχος: 0,15-3 mm.

Πλάτος: 18-100mm ή βάση για την απαίτηση του αγοραστή.

Επιφάνεια και τελειώνοντας:

2β, BA, HL, γυαλισμένο καθρέφτη, Νο.1-NO.4, 8Κ, PVC επικάλυψη, λέιζερ επίστρωση κ.α.

Εφαρμογή και χρήση:

Η ζώνη από ανοξείδωτο χάλυβα χρησιμοποιείται συνήθως στην αυτοκινητοβιομηχανία εφαρμογή, βιομηχανικής εφαρμογής, αρχιτεκτονικής, πολιτικών μηχανικών κ.λπ.

Πακέτο:

Πρότυπο εξαγωγής συσκευασίας ή ή σύμφωνα με την παραμετροποίηση.

Δυνατότητες: Παραγωγή, συσκευασία, δοκιμές, λωρίδα επιστρώσεις.

Σχετικές αναζήτηση: άλλες από ανοξείδωτο χάλυβα, άλλα ανοξείδωτοι χάλυβες, από ανοξείδωτο χάλυβα της Γάζας, λωρίδες από ανοξείδωτο χάλυβα, από ανοξείδωτο χάλυβα μπάντα, ιμάντα από ανοξείδωτο χάλυβα, ανοξείδωτο roll, SS λωρίδα.

Ζεστό Ετικέτες: ταινίες από ανοξείδωτο χάλυβα της Γάζας, από ανοξείδωτο χάλυβα, από ανοξείδωτο χάλυβα μπάντα, ιμάντα από ανοξείδωτο χάλυβα, ανοξείδωτο roll, ss λωρίδα, προμηθευτής της Κίνας, κατασκευαστής, εργοστάσιο, εξαγωγέας, πωλητής, εταιρεία, χονδρικής, αγορά, καλύτερη, υψηλής ποιότητας

Εικόνες


Παρακαλώ κάντε κλικ εδώ για να

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ένα ζευγάρι:BW ανοξείδωτο χάλυβα εξαρτήματα σωλήνων Επόμενη:Ζεστό πώλησης από ανοξείδωτο χάλυβα SUS304L μπαρ Κίνα