Κλίμα αγοράς εμπορίου για τη μείωση του σημείου κατάψυξης Βραχυπρόθεσμες τιμές χάλυβα τάση χαμηλότερη

- Sep 29, 2018-

Τα σημερινά εγχώρια συμβόλαια μαύρου βασικού εμπορεύματος υποτονική πτώση, συμπεριλαμβανομένης της απότομης πτώσης των νημάτων, ελαφρώς μειωμένη πτώση σιδηρομεταλλεύματος, μικρή πτώση στον διπλό οπτάνθρακα, πριν από το Εθνικό Ημέρα αντιστάθμισης της αγοράς είναι ισχυρή, μεγάλη εκροή κεφαλαίων, η συναλλαγή εξακολουθεί να είναι αποδεκτή, αλλά η τιμή συνέχισε να μειώνει τον κίνδυνο των συσσωρευμένων αποθεμάτων, επιχειρηματική νοοτροπία επιφυλακτική, 28 Σεπτεμβρίου Την ίδια ημέρα, 13 χαλυβουργίες σε ολόκληρη τη χώρα έδωσε πληροφορίες για την προσαρμογή των τιμών, και οι τιμές μειώθηκαν, με τη μείωση των 20- 174 γιουάν / τόνο.


met-stlwrk-001-h.jpg


Σήμερα, οι τιμές του χάλυβα των διαφόρων ποικιλιών ελαφρώς χαμηλότερες, για παράδειγμα, Strip Steel, η αρχική αγορά γενικά έπεσε, δεν υπήρξε κανένα σημάδι μιας στάσης. Επί του παρόντος, τα βασικά δεδομένα αποδυναμώθηκαν, αν και το πρόσφατο έλλειμμα στο τέλος του αποθέματος είναι έντονο, αλλά η αγορά για την αποφυγή της νοοτροπίας του αποθέματος κινδύνου είναι εξίσου βαρύ, με αποτέλεσμα οι τιμές να πέφτουν εύκολα, αλλά δύσκολο να αυξηθούν. Στις επόμενες δύο ημέρες διαπραγμάτευσης, η ατμόσφαιρα συναλλαγών θα μειωθεί σταδιακά στο σημείο ψύξης και η βραχυπρόθεσμη τάση των τιμών χάλυβα στην εγχώρια αγορά αναμένεται να είναι μικρή.


Ένα ζευγάρι:Το πρώτο μισό των κερδών της βιομηχανίας του χάλυβα αυξήθηκε περισσότερο από 1. 5 φορές φορές Επόμενη:Εθνική ημέρα πόλη χάλυβα έξι μεγάλες παράγοντες έκρηξη, χάλυβα τιμή για να αντιστρέψετε την επίθεση