Τιμές σιδήρου και χάλυβα στο δεύτερο μισό της υψηλής και πτητικές

- May 27, 2017-

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο κατανοούν ότι αυτό το έτος πρέπει να αφαιρέσετε την ικανότητα παραγωγής χάλυβα των 50 εκατομμυρίων τόνων. Πριν από την 18η Μαΐου Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου ότι, από τώρα, φέτος η χώρα από την ικανότητα παραγωγής χάλυβα των 31,7 εκατομμυρίων τόνων, το 63,4% του ετήσιου έργου. Τα στοιχεία για το χαλυβουργείο όσον αφορά την παραγωγική ικανότητα δεν περιλαμβάνουν παράνομη παραγωγική ικανότητα "χαλυβουργίας". Δηλαδή, υπάρχει περίπου το 40% του χάλυβα να αφαιρέσει τα καθήκοντα χωρητικότητας κατά το δεύτερο τρίμηνο των 5,6 μηνών, και 3 τρίμηνο για να ολοκληρωθεί.


Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων εκπρόσωπος Meng Wei είχε επισημάνει ότι η Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων και άλλα τμήματα τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, οι επιθεωρήσεις διαπίστωσε ότι υπάρχει παράνομη «χαλυβουργία» χωρητικότητα, πρέπει να αποσυρθεί ικανότητα, η απομάκρυνση του εξοπλισμού δεν είναι σε θέση και άλλα θέματα. Το επόμενο βήμα για την ανακάλυψη του προβλήματος, θα συνδυαστεί για την επίλυση της πλεονάζουσας παραγωγικής ικανότητας, την εξάλειψη της παραγωγικής ικανότητας, την απαγόρευση της εργασίας χάλυβα, τη διαφορετική μεταχείριση, την επεξεργασία ταξινόμησης, τη λογοδοσία πρέπει να είναι σοβαρή λογοδοσία, η κριτική να επικριθεί. Επί του παρόντος, η Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων και άλλα τμήματα έχουν διατηρήσει πάντοτε μια κατάσταση υψηλής πίεσης σχετικά με το έργο της παραγωγικής ικανότητας. Για την πρόσφατη εργασία του τοπικού έργου, η διυπουργική συνάντηση θα στείλει 13 ομάδες επαλήθευσης στις 2 Μαΐου και θα πάει σε 13 επαρχίες (πόλεις). Μόλις το πρόβλημα επαληθευτεί, θα είναι σύμφωνα με το νόμο, σοβαρή μεταχείριση.


Αυτό το έτος οι τιμές του χάλυβα σε εθνικό επίπεδο αυξήθηκαν πέρυσι θα είναι ασταθείς.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png

1495699898(1).jpg

Ένα ζευγάρι:Κίνα χάλυβα σύνδεσης: Για την προώθηση της βιομηχανίας χάλυβα στο μοχλό στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας Επόμενη:304 σωλήνας από ανοξείδωτο χάλυβα μεγάλης διαμέτρου