Σιδήρου και χάλυβα βιομηχανίας συγχωνεύσεων και εξαγορών επιτάχυνση

- May 11, 2017-

Τιμές των βασικών εμπορευμάτων αγορά μαύρο προϊόν διακοπεί δύσκολο να μπλοκάρει τις μεγάλες εγχώριες εταιρείες χάλυβα στην παραγωγική ικανότητα, συγχωνεύσεις και αναδιοργάνωση του δρόμου. Την Τρίτη, Guangzhou καθημερινά δημοσιογράφος έμαθε από μια σειρά από σίδηρο και χάλυβα επιχειρήσεις, μετά τη συγχώνευση των Baosteel, Wuhan σιδήρου και χάλυβα, μια σειρά από σίδηρο και χάλυβα επιχειρήσεις είναι ζυθοποιία ένα αριθμό της αναδιάρθρωσης: ένα από τα Ανσάν σιδήρου και χάλυβα ομάδα να συμμετοχή της στην αναδιάρθρωση της βορειοανατολικά ειδικής ομάδας χάλυβα, 51%. Και, η ειδική ομάδα χάλυβα της βορειοανατολικά για να εξετάσει το μέλλον της Φουσούν ειδική μεταλλική πλατφόρμα να επικαλεστεί τη συνολική καταχώριση. Όπως τιμές χάλυβα συνέχισε να βυθίσει, A μετοχές των αποθεμάτων χάλυβα είναι ακόμα στο στάδιο της πτώσης.


Πηγές του κλάδου, το ειδικό χάλυβα βορειοανατολικά σχεδιάζει να πληρώσει ένα ολόκληρο το ποσό του χρέους, η επόμενη δόση για να αποπληρώσει ένα ορισμένο ποσό των εξασφαλισμένων δια προνομίου απαιτήσεων, περισσότερες από το ποσό του μη διασφαλισμένες απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένων δημόσια προσφορά ομολόγων θα swap χρέους σε κεφάλαιο. Εξακολουθεί να υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με το σχέδιο αναδιοργάνωσης.


Θεσμοί: βραχυπρόθεσμες επικεντρωθεί σε ευκαιρίες αναδιοργάνωση


Κατά την έναρξη της ένατης Κίνα Διεθνές σιδήρου και χάλυβα διάσκεψη αυτή την εβδομάδα, Αναπληρωτής Υπουργός Βιομηχανίας και βιομηχανίας Xin Guobin είπε ότι ενεργά θα πρέπει να επιλύσετε την πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα του χάλυβα και να επιταχύνει το μετασχηματισμό και την αναβάθμιση του χάλυβα βιομηχανία. Η βιομηχανία πιστεύει ότι στο μέλλον η διαδικασία βελτιστοποίησης δομή βιομηχανίας, για την παραγωγή και συγχώνευση και αναδιοργάνωση θα γίνει η τάση ανάπτυξης του κλάδου.

 

Chen Derong Baodong Γενικός Διευθυντής συγκροτήματος φρονεί βιομηχανία χάλυβα της Κίνας ότι ένας νέος γύρος συγχωνεύσεων και εξαγορών χρονικό παράθυρο έχει ανοίξει. Η βιομηχανία θα στη συνέχεια να αναδιοργανώσει το λάβαρο των συγχωνεύσεων και εξαγορών για την επίτευξη της βιομηχανικής κλίμακας και την οργανωτική δομή του αγώνα, και σε συνδυασμό των κρατικών επιχειρήσεων χάλυβα με τη μεταρρύθμιση της μεικτής ιδιοκτησίας. Το μερίδιο των κρατικών κεφαλαίων στο μέλλον χαλυβουργίας θα μειώνονται περαιτέρω μέσω της μείωσης των κρατικών μετοχών και η μεταρρύθμιση της μεικτής ιδιοκτησίας του χάλυβα των κρατικών επιχειρήσεων. Η συνεχής μείωση του ποσοστού των κρατικών κεφαλαίων θα βοηθήσει τη βιομηχανία να διατηρήσει ορθολογισμού στον πλήρη ανταγωνισμό, και να ενισχύσει περαιτέρω την βιομηχανική αποδοτικότητα.


Guangzhou καθημερινά δημοσιογράφος έμαθε ότι το σίδηρο και χάλυβα επιχειρήσεις συγχώνευση και αναδιοργάνωση του δρόμου είναι όχι εν μία νυκτί, Shougang και Hebei σιδήρου και χάλυβα πέρυσι για την από κοινού λόγω διαφόρων προβλημάτων και λανθάνον. Αλλά η συγχώνευση και αναδιοργάνωση της γενικής κατεύθυνσης έχει οριστεί, τα θεσμικά όργανα της αγοράς αναμένονται ακόμα να αναδιοργανώσει τα διάφορα είδη της αναδιάρθρωσης: αναμένεται να 5 έως 8 χρόνια αργότερα, η υπάρχουσα οικιακή σίδηρο και χάλυβα επιχειρήσεις θα συγχωνευτούν σε 10 μεγαλύτερες βιομηχανικές ομάδες.


Στις συγχωνεύσεις και αναδιοργάνωση προσδοκίες, μεγάλο χρονικό διάστημα στην αγορά «αρκούδα», έχει βελτιωθεί η πρόσφατη πτώση τις μετοχές χαλύβδινη πλάκα επενδυτική αξία. Wanlian τίτλων αναλυτές συμβουλεύει μικροεπενδυτές να επικεντρωθεί σε βραχυπρόθεσμες ευκαιρίες αναδιάρθρωσης για τα αποθέματα χάλυβα και μέσης αξίας επενδυτικές ευκαιρίες.


Ένα ζευγάρι:Πιάστε με ακρίβεια τη μετατροπή και την αναβάθμιση να κάνουμε ωραία βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα Επόμενη:310S Στρογγυλό μπαρ από ανοξείδωτο χάλυβα