Η υπερβολική προστασία του εμπορίου που προκαλείται από την έλλειψη προσαρμογής των τιμών των χαλύβων

- May 15, 2017-

Σε απάντηση της αμερικανικής έρευνας αντιντάμπινγκ και αντισταθμιστικής έρευνας των χαλύβδινων σωλήνων από χάλυβα και χάλυβα ψυχρής έλασης που εισάγονται από την Κίνα, ο Wang Hejun, διευθυντής του Γραφείου Ερευνών Εμπορικής Εξάλειψης του Υπουργείου Εμπορίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, δήλωσε: μια δήλωση στις 11 Μαΐου ότι τα υπερβολικά μέτρα προστασίας του εμπορίου οδήγησαν σε χαλυβουργικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ Η έλλειψη βιομηχανικής αναδιάρθρωσης και η απώλεια της διεθνούς ανταγωνιστικότητας όχι μόνο βλάπτουν τα συμφέροντα των εμπορικών εταίρων αλλά και βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χαλυβουργία των ΗΠΑ.


Στις 10 Μαΐου, το αμερικανικό Υπουργείο Εμπορίου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις εισαγωγές χαλυβδοσωλήνα από άνθρακα και κράμα χάλυβα με ψυχρό έλξη, η οποία άρχισε έρευνα για την Κίνα, τη Γερμανία, την Ινδία, την Ιταλία, τη Νότια Κορέα και την Ελβετία, ενώ η Κίνα και η Ινδία, οι αντεπιδοτήσεις της έρευνας αυτών των προϊόντων.


Ο Wang Hejun επεσήμανε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες συχνά σχετικά με τις εισαγωγές χαλυβουργικών προϊόντων για να ξεκινήσουν έρευνες σχετικά με την επανόρθωση των εμπορικών συναλλαγών και να λάβουν περιοριστικά μέτρα έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στα μέλη του ΠΟΕ. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Διεθνούς Επιτροπής Εμπορίου των ΗΠΑ, από το 2000 έως το 2016, οι ΗΠΑ εισήγαγαν συνολικά 283 ξένες εισαγωγές μέτρων αρωγής, εκ των οποίων τα 147 είναι για τα προϊόντα χάλυβα, αντιπροσωπεύοντας το 52%. Τα υπερβολικά μέτρα προστασίας του εμπορίου οδήγησαν στην έλλειψη βιομηχανικής αναδιάρθρωσης και στην απώλεια της διεθνούς ανταγωνιστικότητας των αμερικανικών εταιρειών χάλυβα όχι μόνο να βλάψουν τα συμφέροντα των εμπορικών εταίρων αλλά και να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χαλυβουργία των ΗΠΑ.


Ο Wang Hejun τόνισε ότι η Κίνα έχει αντιταχθεί πάντοτε στην έρευνα κατάχρησης των εμπορικών διορθώσεων. Συχνά μέτρα αντιμετώπισης των εμπορικών συναλλαγών όχι μόνο θα βοηθήσουν στην άμβλυνση της ζημίας που ισχυρίζονται οι αιτούντες από τις ΗΠΑ, αλλά θα επηρεάσουν αναγκαστικά και τα συμφέροντα της κατάντη βιομηχανίας των ΗΠΑ. Ελπίζουμε ότι οι αμερικανικές αρχές διερεύνησης θα χειριστούν προσεκτικά και με δίκαιο τρόπο την υπόθεση και θα δημιουργήσουν ένα σταθερό και προβλέψιμο περιβάλλον αγοράς για το εμπόριο και τη συνεργασία της χαλυβουργίας.Σχετικά με εμάς


Η εταιρεία Htongsteel έχει αναδειχθεί ως ο μοναδικός προμηθευτής λύσεων για το σύνολο των χαλύβδινων σωλήνων, των χαλύβδινων πλακών, των χαλύβδινων ράβδων και των εξαρτημάτων των αγωγών χάλυβα. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς και διανομείς σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, από ανοξείδωτο χάλυβα πλάκα & ανοξείδωτο χάλυβα Bar στην Κίνα. Τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε πολλούς τομείς τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Κάθε τμήμα βρίσκεται υπό άριστη διαχείριση και πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγή, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα ποιότητας και τις άμεσες υπηρεσίες.


Εάν έχετε την πρόθεση να μας καταλάβετε, τότε να το καλέσετε σύντομα.Τηλ: +86 029 89306039

Φαξ: 029-89306039


Ένα ζευγάρι:Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ξεκινήσουν κυρώσεις κατά της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας Επόμενη:Ο χάλυβας για την παραγωγή δυναμικότητας έχει ολοκληρώσει την ετήσια εργασία του 63,4%