Εγχώρια χάλυβα τιμή ελαφρώς υψηλότερη διακύμανση τιμής εισαγωγής μεταλλεύματος

- Oct 11, 2018-

Σαγκάη, 24 Σεπτέμβρη (Xinhua) λόγω της συνεχούς παρακμής στην αγορά επίπεδο αποθέματος, το προ-αναπλήρωσης της βιβλιοθήκης να σχηματίσουν μια ορισμένη δύναμη τραβήγματος, εγχώρια spot τιμή χάλυβα ελαφρώς προς τα πάνω. Η τιμή του εισαγόμενου μεταλλεύματος είναι σε μια μικρή διακύμανση, και το επίπεδο των αποθεμάτων λιμάνι εξακολουθεί να είναι υψηλή.

aisi_304_430_hot_rolling_diamond_stainless_steel_plate_sheet_in_coil_roll.jpg

Στην πλάκα της αγοράς, η συνολική τιμή ελαφρώς προς τα κάτω. Η τιμή της θερμής έλασης μειώθηκε ελαφρώς, η κύρια αγορά για κύρια προϊόντα θερμής έλασης στην αγορά των μέσων αξία 4342 γιουάν ανά τόνο, μια εβδομάδα έπεσε 15 γιουάν. Η τιμή του μεσαίου και βαρέως πλάκα μειώθηκε ελαφρώς, η κύρια αγορά mainstream προδιαγραφές στην εθνική Μέση τιμή 4474 γιουάν ανά τόνο, μια εβδομάδα κάτω από 24 γιουάν. Προς το παρόν, το κοινωνικό απόθεμα από χάλυβα εξακολουθεί να μειώνεται, υποδεικνύοντας ότι η απόδοση ζήτηση αγοράς είναι δίκαιη. Χαλυβουργίες στην περίπτωση χαμηλά αποθέματα, τιμές μπορεί να διατηρηθεί σταθερά, που καθιστά την άφιξη της αγοράς που κοστίζει σε υψηλό επίπεδο, εξακολουθούν να διατηρούν ένα ορισμένο επίπεδο της στήριξης για τις τιμές της αγοράς.

Η αγορά εισαγόμενων σιδηρομεταλλεύματος είναι σε κατάσταση ελαφρώς πτητικές. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της «Δυτική νέα Σινκανσέν», προς το παρόν, 62% βαθμού εισάγονται σκόνη μεταλλεύματος τιμή στην πρώτη γραμμή των 69 δολαρίων ΗΠΑ σε αδιέξοδο, χάλυβα mills πριν την αναπλήρωση της βιβλιοθήκης, παρότι υπήρξε αυξημένη, αλλά ακόμα μικρές ποσότητες των συμβάσεων-προσανατολισμένη, ο συνολικός κύκλος εργασιών δεν είναι μεγάλο, η αύξηση των τιμών είναι ανεπαρκής. ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ λιμάνι μετάλλευμα σιδήρου παραμένουν υψηλά, το τελευταίο είναι ακόμα δύσκολο να απαλλαγούμε από το αδύναμο μοτίβο.

Ένα ζευγάρι:Εθνική ημέρα πόλη χάλυβα έξι μεγάλες παράγοντες έκρηξη, χάλυβα τιμή για να αντιστρέψετε την επίθεση Επόμενη:Περιβαλλοντική Πολιτική Παραγωγής Ακόμη και κατά τη διάρκεια της περιόδου βόμβας Χάλυβα αυξήθηκε εκατό γιουάν