Απρίλιος Stahlindustrie PMI-δείκτης Für Zwei Aufeinander ακόλουθος Monate πεδίων Von 49,1% Wurde

- May 03, 2017-

Τον Απρίλιο, η βιομηχανία χάλυβα δείκτης PMI ήταν 49,1%, κάτω από 1,5 ποσοστιαίες μονάδες από τον προηγούμενο μήνα και έχει μειώνεται για δύο συνεχόμενους μήνες.

Ανάμεσά τους, ο δείκτης παραγωγής αυξήθηκε σε τέσσερις φορές το υψηλότερο σε σχεδόν ένα χρόνο? τελικά προϊόν απογραφής ευρετηρίου επέκτασης από τον Φεβρουάριο του 2015 η υψηλότερη? και στο νέο ευρετήριο διαταγή, ο δείκτης τιμών αγοράς μειώθηκε σε 50% για πρώτη φορά φέτος κάτω από τη γραμμή. PMI δείχνει ότι η παραγωγή χάλυβα τον Απρίλιο σε υψηλό επίπεδο, παραγγελίες μειώθηκαν, το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των εταιρικών αποθεμάτων, κόστος των πρώτων υλών για την υποστήριξη της έλλειψης τιμές του χάλυβα.

Τις νέες παραγγελίες για τη χαλυβουργία τον Απρίλιο επίσης επέστρεψε κάτω του 50% του διαστήματος συστολή 46,9% μετά την πάροδο 3 μηνών, κάτω 3,7 ποσοστιαίες μονάδες από τον προηγούμενο μήνα, και οι δύο έπεσαν τα χαμηλότερα από τον Ιούλιο του 2016. Αυτό δείχνει ότι χάλυβα τιμές μειώθηκαν αισθητά και η κατάσταση των δημοσιονομικών περιορισμών, πράκτορες και στους τελικούς χρήστες να χάλυβα παραγγελίες πιο επιφυλακτική, χάλυβα παραγγελίες έλαβε μια μείωση στην πίεση πωλήσεων έχει αυξηθεί σημαντικά.

Απριλίου εγχώριες τιμές χάλυβα εκτός από μια ανάκαμψη στο τέλος του μήνα, το σοκ ολόκληρο μήνα έπεσε. Οφείλεται κυρίως ο τρέχων ανεφοδιασμός εγχώρια χάλυβα πίεση αυξάνεται, σφιχτό πρωτεύουσα, υποστήριξη κόστος πρώτης ύλης που αποδυναμώνεται. Ωστόσο, με την εγχώρια μακροοικονομική ανάπτυξη, χάλυβα και την παραγωγή ικανότητα για την ενίσχυση της περιβαλλοντικής διαχείρισης, οι τιμές χάλυβα έχουν θετικό αντίκτυπο, την πρόσφατη ανάκαμψη στις τιμές του χάλυβα. Αναμένεται σε μπορεί να εγχώριες τιμές του χάλυβα θα είναι σοκ για να εκτελέσετε την τάση.Σχετικά με εμάς

Htongsteel έχει αναδειχθεί ως ο κορυφαίος πάροχος λύση μία στάση για όλες σας σωλήνα χάλυβα, χάλυβα πλάκα, μπαρ χάλυβα & σωλήνα χάλυβα εξαρτήματα απαιτήσεις. Είμαστε ένας από του μεγαλύτερους εξαγωγείς & διανομείς του σωλήνα από ανοξείδωτο χάλυβα, από ανοξείδωτο χάλυβα πλάκα & από ανοξείδωτο χάλυβα γραμμή στην Κίνα. Τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε πολλούς τομείς τόσο στο σπίτι όσο και στο εξωτερικό. Κάθε τμήμα βρίσκονται υπό διαχείριση τέλεια και πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής έτσι ώστε να προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και άμεση εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας.

Εάν έχετε την πρόθεση να μας καταλάβουν, τότε καλέστε το συντομότερο.

    

https://sxhtsteel.EN.Alibaba.com/

 

Τηλ: + 86 89306039 029

Φαξ: 029-89306039

Ένα ζευγάρι:«Χαλύβδινο σύρμα» περιόρισε πιο κοντά στην Κίνα και τον κόσμο Επόμενη:S31635 Πλάκα από ανοξείδωτο χάλυβα