Ανάλυση της απόδοσης του 304 σειρά προϊόντων


304 από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ευρέως χρησιμοποιείται στην παραγωγή, την πλάκα από ανοξείδωτο χάλυβα σωλήνα από ανοξείδωτο χάλυβα, τοποθέτηση από ανοξείδωτο χάλυβα, από ανοξείδωτο χάλυβα φραγμό/τη ράβδο και άλλα εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα. Εδώ εμείς ανάλυση τις επιδόσεις των προϊόντων από ανοξείδωτο χάλυβα 304 ως εξής:


304 από ανοξείδωτο χάλυβα έχει καλό περικρυσταλλική διάβρωση αντίσταση επιδόσεις, εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση, κρύο εργασίας και σφράγιση των επιδόσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως θερμική αντίσταση από ανοξείδωτο χάλυβα. Την ίδια στιγμή, αυτή χάλυβα - 180℃under την προϋπόθεση των μηχανικών ιδιοτήτων εξακολουθεί να είναι καλή. Σε μια κατάσταση της στερεό διάλυμα πλαστικότητα και η ανθεκτικότητα του χάλυβα, κρύο εργασίας ικανότητα είναι καλό? Στο οξειδωτικό οξύ και ατμοσφαιρική διάβρωση αντίσταση, το νερό και το άλλο μέσο. Ως αποτέλεσμα, 304 από ανοξείδωτο χάλυβα σωλήνα παραγωγής και κατανάλωσης είναι το μεγαλύτερο, το πιο ευρέως πεδίο εφαρμογής Χαλύβων κατηγορίας.


304 από ανοξείδωτο χάλυβα έχει καλή απόδοση εργασίας κρύο και ζεστό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα είδη των κρύων και ζεστών διαδικασία εργασίας, γενική σφυρηλάτηση υλικών, από ανοξείδωτο χάλυβα τις rod, σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα, από ανοξείδωτο χάλυβα φύλλο, από ανοξείδωτο χάλυβα της Γάζας, σύρμα και άλλων μεταλλουργικών προϊόντων, ζεστό λειτουργώντας σειρά θερμοκρασίας 900-1180 ℃. κρύο εργασίας θα είναι πιο εύκολο, δεν ειδική δυσκολία, εξαιτίας δύο είδη steel είναι εύκολο να είναι κρύο σκλήρυνση , όταν κρύο παραμόρφωση είναι πολύ μεγάλο, πρέπει να είναι στη μέση της ανόπτησης θεραπεία, για περαιτέρω επεξεργασία.


1. θερμική επεξεργασία


304 από ανοξείδωτο χάλυβα σωλήνα με θερμοκρασία θεραπεία στερεό διάλυμα 1080-1100 ℃, ψύξη νερού ή αέρα ψύξης. Κρύο ενδιάμεσα ανοπτώντας θερμοκρασία πάνω από 850-970 ℃, ζεσταίνουμε νερό διατήρηση μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Μετά από το στερεό διάλυμα θεραπεία οργανώσεις για τον ωστενιτικό χάλυβα, μερικές φορές υπάρχει επίσης μια μικρή ποσότητα φερρίτη.


2. συγκολλήσεων


304 από ανοξείδωτο χάλυβα σωλήνα περιορίζει την καθίζηση καρβιδίου όταν συγκόλλησης, συγκόλλησης μπορούν να χρησιμοποιούν γενικές μεθόδους. Εγχειρίδιο τόξου συγκόλλησης, 0,04% άνθρακα - 0,04% του μεγέθους της 304 από ανοξείδωτο χάλυβα λεπτό τμήμα μπορεί να εγκριθεί το 002 ηλεκτρόδιο, δεν παράγουν δια-κρυσταλλικό διάβρωση τάση μετά από τη συγκόλληση, ενότητα παχύ, να κρατήσει το δια-κοκκώδη διάβρωση αντίσταση μετά από τη συγκόλληση, την ανάγκη να θερμική επεξεργασία μετά από τη συγκόλληση και χωρίς θερμική επεξεργασία, πρέπει να αλλάξει σε ωστενιτικό από ανοξείδωτο χάλυβα 304 L από ανοξείδωτο χάλυβα ή σταθερή.


3. κρύο που αποτελούν απόδοση


304 από ανοξείδωτο χάλυβα λεπτή πλάκα κατά τη διαδικασία εφαρμογής, που συχνά χρησιμοποιείται σε κρύο που αποτελούν λειτουργία. Το κρύο που αποτελούν απόδοση είναι λείο σχήμα και απόδοση του μέτρου τεχνικών δεικτών. Το κρύο που αποτελούν παράγοντες που επηρεάζουν το 304 από ανοξείδωτο χάλυβα είναι περισσότερο, είναι επίσης πολύ περίπλοκη. Από την άποψη της metallography παράγοντας είναι κυρίως αποτέλεσμα της σύνθεσης του χάλυβα, δηλαδή η αναλογία του χρωμίου και νικελίου ισοδύναμες με τα συμβατικά ιδιοτήτων σε εφελκυσμό των επιμήκυνση δείκτης είναι ένα σημαντικό χαρακτηρισμός. Προκειμένου να αποκτήσετε καλή κρύο που αποτελούν απόδοση, θα πρέπει να ελέγχονται σε αναλογία χάλυβα χρώμιο και νικέλιο ισόποσο σε μια κατάλληλη περιοχή.


4. εφαρμογή


Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τα τρόφιμα, αυτό επίσης είναι ευρέως χρησιμοποιούνται γενικά Χημικός Εξοπλισμός, εξαρτήματα βιομηχανική εξοπλισμού ατομικής ενέργειας, κλπ. Κατάλληλο για βαθύ μέρος της σχεδίασης και οξύ αγωγού, δοχείο, κλπ. Οχήματα, κουτιά εξαρτημάτων αυτοκινήτων, οικιακές συσκευές χρησιμοποιούν αυτό το υλικό. Είναι στην παραγωγή ωστενιτικό από ανοξείδωτο χάλυβα και κατανάλωση ατσαλιού, πιο χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της λεπτό-τοιχώματα, οξύ αγωγού και μέρη, κλπ. Επίσης συχνά Χρησιμοποιήστε για χρώμιο και νικέλιο, από ανοξείδωτο χάλυβα και από ανοξείδωτο χάλυβα συγκόλλησης υλικό πυρήνων, μη μαγνητικά εξαρτήματα και συστατικά σε χαμηλή θερμοκρασία περιβάλλοντος.