«Στην πορεία τρόπο όλη την» τονίσει τη δύναμη της η ισχύς της διάταξης του διεθνούς χάλυβα

- May 23, 2017-

Τα εγκαίνια του «Διεθνής συνεργασία Κορυφής Φόρουμ» πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο στις 14 Μαΐου. Πρόεδρος Xi Jinping παρακολούθησαν και παραδοθεί μια ομιλία με τίτλο «Οικοδόμηση» στην πορεία της «Εργάζονται μαζί». XI Jinping επεσήμανε ότι το 2013 στο Καζακστάν και Ινδονησία πρότεινε την κατασκευή του δρόμου του μεταξιού οικονομική ζώνη και 21ου αιώνα ναυτιλιακού δρόμου του μεταξιού, η πρωτοβουλία «ένας τρόπος». Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, περισσότερες από 100 χώρες και διεθνείς οργανισμούς έχουν ενεργά υποστήριξε και συμμετείχε στην κατασκευή του «μία πλευρά του δρόμου». Τα σημαντικά ψηφίσματα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και το Συμβούλιο ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών έχουν επίσης συμπεριληφθεί στην κατασκευή «μονόδρομος». «Στο δρόμο» κτίριο σταδιακά από την έννοια σε δράση, από το όραμα στην πράξη, η κατασκευή του γόνιμη.


Κίνα θα συνεργαστεί με έναν αριθμό διεθνών οργανισμών οικονομικών και ανάπτυξης να υποστηρίξουν τα έργα «ένα τρόπο κατά μήκος του τρόπου», όπως η ίδια από την κινεζική ηγεσία Ασίας επενδυτική τράπεζα υποδομών και η BRICS νέα τράπεζα ανάπτυξης. Ως ένα περιφερειακό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που δημιουργήθηκε από την Κίνα, η κύρια δραστηριότητα της την Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων υποδομής είναι να βοηθήσει υποδομών στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.


Κίνα θα αυξήσει τα κεφάλαια «μονόδρομο» για να υποστηρίζει το νέο κεφάλαιο της 100 δισεκατομμύρια γιουάν? την ίδια στιγμή να ενθαρρύνει τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς να διενεργούν RMB Ταμείο υπερπόντια επιχείρηση, η κλίμακα αναμένεται να περίπου 300 δισεκατομμύρια γιουάν. Από το 2014 έως το 2016, της Κίνας συνολικό όγκο συναλλαγών με «μία πλευρά κατά μήκος του τρόπου» ξεπέρασε 3 τρισεκατομμύρια US $, ενώ η Κίνα έχει επενδύσει περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια δολάρια σε «χώρα στην πορεία». Κινεζικές επιχειρήσεις έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 50 χώρες σε περισσότερες από 20 χώρες οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας ζώνη, για τη χώρα να δημιουργήσει σχεδόν 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια των φορολογικών και 180.000 θέσεις εργασίας.


Η κατάσταση όλο και περισσότερη προσοχή στην ανάπτυξη κατά μήκος του τρόπου, σιδήρου και χάλυβα επιχειρήσεις πρέπει να αλλάξετε από τη δική τους τεχνολογία να προσαρμοστούν καλύτερα να πάω στρατηγική.

    QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png189287219.jpg


   


Ένα ζευγάρι:304 σωλήνας από ανοξείδωτο χάλυβα μεγάλης διαμέτρου Επόμενη:Σωλήνας και σωλήνας από ανοξείδωτο χάλυβα