337 έρευνα σχετικά με άνθρακα χάλυβα και το κράμα χάλυβα προϊόντα

- May 05, 2016-

Στην τοπική ώρα 26 Απριλίου, το Steel Corporation Ηνωμένες Πολιτείες εφαρμόζουν σε διεθνές εμπόριο Επιτροπή της Ηνωμένες Πολιτείες, το αίτημα για Κίνα αυτός Bei σιδήρου και χάλυβα ομάδα, Shanghai Bao Steel Group άλλα 40 κινεζικών επιχειρήσεων χάλυβα εξαγωγών Ηνωμένες Πολιτείες ανθρακούχο χάλυβα και από κράμα χάλυβα filed σε 337 έρευνα και δημοσιεύει ένα μόνιμο αποκλεισμό ή ασφαλιστικά μέτρα. Θα πάρει την Διεθνή Επιτροπή Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών 30 ημέρες να αξιολογήσει την αίτηση, και στη συνέχεια να αποφασίσει αν θα την διεξαγωγή του ελέγχου ή όχι. Μία φορά μετά την κατάθεση απαντήσεις σε αποτυχία, στη συνέχεια, κινεζική χαλυβουργικές επιχειρήσεις είναι πιθανό να αντιμετωπίσει αντιμονοπωλιακής πρόστιμα σχετικά με την έρευνα.


Οι Ηνωμένες Πολιτείες Steel Corporation του προκατόχου ιδρύθηκε το 1864, εταιρεία χάλυβα Carnegie, έχει την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες ο μεγαλύτερος ολοκληρωμένες χαλυβουργικές επιχειρήσεις. Οι Κινέζοι κατηγορούμενος χάλυβα επιχειρήσεις και τους εμπόρους συνεργημένης ελέγχου των τιμών, η κλοπή των εμπορικών μυστικών, και μέσα από την ψευδή ετικέτα για την αποφυγή εταιρικός φόρος, απαιτήσεις σύμφωνα με τις Ηνωμένες Πολιτείες «έτος 1930 φορολογικό δίκαιο» ενότητα 337 έρευνας, να αποκλείσετε κινεζική χάλυβα προϊόντα εξαγωγή το market.the Ηνωμένες Πολιτείες Ηνωμένες Πολιτείες Steel Corporation, θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για την καταπολέμηση της για το δίκαιο εμπόριο , και να συνεχίσει μέσα από περιπτώσεις αντιντάμπινγκ και αντεπιδοτήσεων, προωθούν το υπάρχον έργο της επιβολής του νόμου.

337 έρευνα αναφέρεται στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να είναι η Επιτροπή διεθνούς εμπορίου σύμφωνα με το άρθρο 337 από το τέλος του έτους 1930 του φορολογικού νόμου, ξεκινήσει μια έρευνα για την άδικη συμπεριφορά των εισαγωγικών εμπορικών κυρώσεων.


Ο αρχηγός του εμπορίου εμπορίου θεραπεία Προεδρείο να δώσει μια διεύθυνση, και είπε η 337 έρευνα επικεντρώθηκε στην παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, και προϊόντων σιδήρου και χάλυβα είναι σχετικά ώριμη προϊόντα, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πράγμα όπως μια διαφωνία της πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι ισχυρισμοί παράβασης λεγόμενη πνευματικής ιδιοκτησίας έχουν δεν ευσταθούν, ελπίζουμε ότι το διεθνές εμπόριο Επιτροπή της Ηνωμένες Πολιτείες να απορρίψει την καταγγελία. Το Steel Corporation Ηνωμένες Πολιτείες κινεζική χαλυβουργία filed σε 337 έρευνα είναι βασική για την κινεζική χάλυβα εξαγωγές αυξήθηκαν κατακόρυφα. Στις αρχές του 2014, οι κινεζικές εξαγωγές χάλυβα συνεχίζουν να αυξάνονται, μέχρι το τέλος του 2015, χάλυβα εξαγωγές αντιπροσώπευαν περισσότερο από 10% σύνολο εξόδου.

Κατά τη διάρκεια τις τριβές στο εμπόριο με το παγκοσμίως μεγαλύτερο παραγωγό χάλυβα Κίνα, μέχρι στιγμής η κυκλοφορία των Ηνωμένων Πολιτειών Steel Corporation είναι η πιο τολμηρή και έντονη δράση.

Επί του παρόντος, κινέζικα χάλυβα λογαριασμούς παραγωγής για το ήμισυ σχεδόν του κόσμου. Κινεζική χάλυβα εξαγωγές αιτία διεθνών μέτρων αντιντάμπινγκ, αλλά στο όνομα της την παράβαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ενός παράπονα, αυτή είναι η πρώτη περίπτωση. Ο διευθυντής της κινεζικής Ένωσης βιομηχανιών χάλυβα Δώστε μια διεύθυνση, και είπε ότι είχαν αναστατωθεί από την εφαρμογή «337 έρευνα» από την Steel Corporation Ηνωμένες Πολιτείες, το σχετικό στοιχείο ελέγχου εξόδου, την τιμή, σφυρηλατήσει την προέλευση και την λεγόμενη πνευματική ιδιοκτησία δικαιώματα παράβαση χρεώσεις βάση όχι τα πραγματικά περιστατικά, αντίφαση και που αφορούσαν την. Ως εκ τούτου, με την ελπίδα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διεθνές εμπόριο της Επιτροπής να απορρίψει την καταγγελία.

Ο διευθυντής είπε επίσης ότι κινεζική σιδήρου και χάλυβα του Συλλόγου, όπως μια βιομηχανία οργάνωση, πάντα ακολουθούν πιστά από την κινεζική νομοθεσία, και σύμφωνα με τους κανόνες των πολυμερών διεθνών δραστηριοτήτων.

Ο σκηνοθέτης τόνισε τέλος ότι η χαλυβουργία στην Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες μοιραστείτε ευρέα κοινά ενδιαφέροντα, κινεζική χαλυβουργική βιομηχανία συμφωνούν να ανταλλάσσουν απόψεις μέσω επικοινωνίας, διαλόγου και διαβουλεύσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες να κάνουν δύο μέρη μπορεί πλήρως, και επιδιώκουν να από κοινού να διατηρήσει την παραγγελία αγοράς, και να αντιταχθούν στον προστατευτισμό εμπορίου, και να αντιμετωπίσει από κοινού πλεονάσματός χάλυβα πρόβλημα.


Ένα ζευγάρι:Ζεστό πώληση 304 316 βαριά τοίχο σωλήνα χωρίς συγκόλληση από ανοξείδωτο χάλυβα για τη βιομηχανία Επόμενη:Εργοστάσιο τοποθέτηση σωλήνα από ανοξείδωτο χάλυβα